Tilmeld dig PC-Geeks LAN Party #4 (januar 2019)

Eftersom de sidste LAN parties vi har holdt har været bragende succeser, så holder vi nu endnu et 25. – 27. januar 2018. Tidspunktet for dette LAN er, som de andre, blevet afgjort via en doodle afstemning. På den måde har vi fundet den af tre weekender hvor flest muligt kunne komme. Du kan se denne doodle her.

Vores LAN bliver holdt i Asaa, Nordjylland ligesom de sidste gange, i Kulturhuset. Til jer der ikke har været med de sidste gange, så ligger lokalerne lige ved siden af byens Spar, så det bliver dejligt nemt at hente forsyninger mens begivenheden står på. Yderligere, så er der kun ca 100 meter til byens pizzaria, så det skulle også være nemt at få aftensmåltidet klaret.

Eftersom at der ikke er så mange tilmeldte denne gang, vil arrangementet blive afholdt hjemme hos Bixx82. Adressen kan findes på tilmeldingssiden.

Vi har oprettet en begivenhed her på siden, hvor man kan tilmelde sig. Flere detaljer og løbende opdateringer om pladsbooking osv vil være at finde der. Bare klik her for at gå til tilmeldingssiden.

Vi har denne gang forsøgt at skabe lidt motivation for tidlig tilmelding til begivenheden, ved at sætte prisen til 150 kr. pr. person i hele november måned. Herefter vil prisen være 200 kr. pr. person. Der er i skrivende stund 3 tilmeldte, efter der har været åbent for tilmelding i 2 dage.

For at gøre det hele lidt nemmere når folk begynder at møde op til begivenheden, er der denne gang også mulighed for at ønske hvor man vil sidde. Der findes til dette formål en pladsoversigt på tilmeldingssiden, så du kan vurdere hvor du gerne vil sidde. Bemærk at dette blot er et ønske, og ikke nogen garanti for at du faktisk får denne plads. Kabalen skal jo helst gå op, og folk har som regel nogle bestemte mennesker de gerne vil sidde sammen med. Derfor kan det være at det bliver nødvendigt at flytte lidt rundt på tingene. Der er en tabel i bunden af tilmeldingssiden, hvor du hele tiden vil kunne se den plads du er tildelt.

Vi håber I alle vil støtte op om dette kanon hyggelige arrangement, og håber at se jer der til januar.

Bemærk: sidste tilmeldingsdato er fredag 14. september 2018 (en uge før LAN starter).

Andre informationer
Pakkeliste på vores forum

Billeder fra vores sidste LAN party

bsh

Billede 1 af 53

Kildemateriale:
Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
2

2 kommentarer til “Tilmeld dig PC-Geeks LAN Party #4 (januar 2019)”

Skriv en kommentar