Tilmeld dig PC-Geeks Julefrokost 2020

OPDATERING: Arrangementet er aflyst pga. Corona / Covid-19 restriktionerne

Efter længere tids snakken frem og tilbage, har vi endelig fået detaljerne på plads for vores julefrokost i år. Vi har forsøgt at placere arrangementet lidt centralt i landet, så der er nogenlunde lige mulighed for at komme med. Det skal jo ikke nødvendigvis være i Nordjylland vi holder det hele.

Jeg håber at I vil støtte op om dette arrangement, da det kunne være hyggeligt at møde jer i en anden kontekst end via Discord 🙂

Detaljerne om arrangementet kan findes på tilmeldingssiden.

For kort at komme ind på detaljerne om arrangementet, så kommer det til at foregå i Svendborg, 21. november 2020. Vi vil lægge ud med en buffet med øl/vin/vand ad libitum, dernæst bowling, efterfulgt af en efterfest. Efterfesten kommer til at foregå på en anden lokation, hvor der også vil være mulighed for overnatning.

Bemærk: Man skal være over 18 år for at deltage i dette arrangement.

Kildemateriale:
Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
11

En kommentar til “Tilmeld dig PC-Geeks Julefrokost 2020”

Skriv en kommentar