Logitech Gaming Software skrivebordsnotifikationer

Hvis man har ældre gaming-hardware fra Logitech, skal man også bruge deres ældre software til disse enheder, kaldet Logitech Gaming Software (LGS). Dette software er ved nyere enheder blevet erstattet af Logitech G Hub (GHUB), hvilket generelt er et mere moderne brugerinterface blandt andet. I mit tilfælde har jeg dog en gammel Logitech G13 som jeg bruger til at spille med, hvilket gør at jeg stadig har behov for at bruge LGS.

Overordnet set er softwaren fin, men der er én ting jeg hader ved det: de skrivebordsnotifikationer der kommer hver gang den skifter profil, alt efter hvilket spil jeg spiller. Tidligere var der en indstilling inde i programmet til at slå disse fra, men i den nyeste version er denne indstilling på mystisk vis blevet fjernet. Heldigvis kan det lade sig gøre at redigere den konfigurationsfil som programmet bruger, og på den måde stadig slå notifikationerne fra.

For at få softwaren til ikke længere at vise disse skrivebordsnotifikationer, skal vi redigere programmets konfigurationsfil, som hedder:
settings.json

Filen findes i mappen:
%USERPROFILE%\AppData\Local\Logitech\Logitech Gaming Software

Inden du åbner filen til redigering, er det vigtigt at du lukker LGS ned, da programmet ellers kan forhindre din ændring i at blive gemt.

Åbn filen i notepad eller lignende teksteditor, og find sektionen “notification”. Den vil se ud noget lignende dette:

"notification" :
{
"showDPIChangeOnLCD" : true,
},

Du skal her tilføje en linie, så sektionen kommer til at se sådan her ud:

"notification" :
{
"showDPIChangeOnLCD" : true,
"showProfileChangeToastNotify" : false
},

Herefter gemmer du filen, og starter LGS op igen. Notifikationerne skulle herefter være slået fra.

For god ordens skyld kommer der lige et par screenshots af før og efter, fra min editor.

Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
11

Skriv en kommentar