Tilmeld dig PC-Geeks LAN Party #5 (maj 2019)

Traditionen tro, så har vi på det sidste arbejdet på at få stablet endnu et LAN-Party på benene, og er nu klar til at løfte sløret for detaljerne derom. Vi er denne gang så heldige at have fået lov til at låne lokalerne på Tech College, Teglværket 2 i Nørresundby (Aalborg). Disse lokaler har flere fordele, blandt andet at der er plads til flere (60 personer) og at der er langt bedre forbindelse (gigabit internet). 

Arrangementet løber af stabelen 24. – 26. maj 2019, og der er allerede nu åbnet op for tilmeldinger på tilmeldingssiden.

Lokalerne som arrangementet skal afholdes i ligger noget mere centralt for mange, og der er stadig gode indkøbsmuligheder tæt på, eftersom der findes både en Netto og en Aldi. McDonalds ligger også kun et stenkast derfra, og folk vil desuden have muligheden for at bestille mad via Just Eat – noget der ikke kunne lade sig gøre da vi tidligere holdt LAN, da det var udenfor Aalborg-området,

Øvrige detaljer og løbende opdateringer om pladsbooking osv vil være at finde på tilmeldingssiden. Bare klik her for at komme til den.

Vi håber I alle vil støtte op om dette kanon hyggelige arrangement, og håber at se jer der til januar.

For at kunne deltage i arrangementet, skal du gøre følgende to ting:

  1. Bestil de billetter du skal bruge på tilmeldingssiden.
  2. Betal for billetterne (200 kr. pr. stk.) via MobilePay.

Instruktionerne for begge dele står på tilmeldingssiden.

Er der spørgsmål, kan du kontakte os inde på Discord, her via hjemmesiden – evt via Facebook Messenger nede i højre hjørne af siden, eller via vores Facebook-side.

Bemærk: sidste tilmeldingsdato er fredag 17. maj 2019 (en uge før LAN starter).

 

Andre informationer
Pakkeliste på vores forum

 

Billeder fra et tidligere LAN party

bsh

Billede 1 af 53

Kildemateriale:
Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
1

Skriv en kommentar