Få minimalistiske scrollbars i Firefox

Som længerevarende Firefox-bruger, har jeg generelt altid været glad for denne browser. Selv i en tid, hvor flertallet ser ud til at foretrække Google Chrome. Personligt har jeg aldrig rigtigt været meget for Chrome, ikke mindst fordi jeg stoler mere på Mozilla som laver Firefox.

Der er dog én ting jeg altid har synes mindre om; de meget standard udseende scrollbars som Firefox har benyttet sig af. Disse har altid blot set ud som Windows’ egen standard scrollbars. De er fine rent funktionelt, men fylder bare meget på skærmen. Yderligere, så passer de bare efter min mening ikke specielt godt til Firefox’s ellers så eminente mørke udseende (hvis du vælger det indbyggede mørke tema).

Indtil for nylig, så har det bare været en ting jeg har måtte leve med. Det viser sig dog at via et Firefox add-on kaldet Stylus samt en visual style fra Userstyles.org, så er det muligt at få nogle mere passende og minimalistiske scrollbars.

Det er relativt enkelt at installere dette tweak. Blot følg disse trin:

  1. Installer det Firefox add-on som hedder Stylus fra denne side.
  2. Gå til denne style på Userstyles.org, vælg dine indstillinger under “Customize Settings”, og installer det ved at trykke “Install Style”.

Jeg bruger selv følgende indstillinger, for at gøre mine scrollbars så små som muligt og med en mørk grå farve.

“Width: Thin” og mørkegrå farve.

Forskellen på de to udseender kan ses i højre side af billedet til denne artikel. Jeg håber andre bliver lige så glade for dette lille tweak, som jeg gjorde.

Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
1

Skriv en kommentar