PC-Geeks LAN #4

PC-Geeks LAN #4

Hvornår

25.01.2019 - 27.01.2019    
18:00 - 14:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Hos Bixx82
Østerled 29, Hals, 9370, Nordjylland

Event Type

Indlæser kort...

Opdatering

Grundet at vi ikke er så mange denne gang, har vi valgt at flytte arrangementet. Bixx82 (Christian) har tilbudt at lægge lokaler til, hvilket vi har valgt at takke ja til.
Det giver ikke så meget mening at leje lokaler til 30 mennesker, når vi kun er 8. Det skal nu nok blive rigtigt hyggeligt alligevel. En ekstra fordel er, at vi får hurtigere net (300/300 mbit fiber).

 

Så er det snart tid til LAN igen!

Vi håber I allesammen vil støtte op om det, da det kunne være fedt at hænge ud IRL også i stedet for bare inde på Discord. Det hele bliver afholdt i nogle fine lokaler i Kulturhuset i Asaa (billeder af lokalerne). Der vil selvfølgelig være internet, men primært til brug til gaming da der ikke er alverden af båndbredde, ikke mindst hvis vi bliver mange. Det er dog blevet testet de sidste gange, hvor vi ingen problemer havde i den forbindelse. Lokalerne ligger lige ved siden af byens Spar, hvor der kan indkøbes alt hvad man har brug for. Byens Pizzaria ligger desuden ca. 100 meter væk.

Start: fredag 25. januar 2019 kl. 18:00
Slut:  søndag 27. januar 2019 kl. 14:00
Pris: 150 kr. pr. person (hvis du tilmelder dig i november), 200 kr. pr. person derefter.
Internet: 75/20 mbit
(Yousee kan ikke levere hurtigere internet, men der arbejdes på måske at få indlagt fiber via Eniig inden begivenheden)

Tilmelding

For at kunne være med til begivenheden, skal du bestille din plads her på siden og efterfølgende betale for pladsen. Ved tilmelding, kan du evt. skrive kommentar om hvor du gerne vil sidde. Der er ingen garanti for at du kommer til at sidde der, men vi skal gøre vores bedste for at efterkomme folks ønsker. Prioriteten er dog at få folk til at sidde på den mest praktiske måde, alt efter om de har stationær eller bærbar med f.eks.

Som nævnt ovenover, så har vi denne gang valgt at ændre lidt i strukturen for tilmelding, for at gøre det attraktivt at tilmelde sig tidligt. Derfor er det billigere at tilmelde sig i november (150 kr.) end det er derefter (200 kr.). Hvis du vil spare 50 kr, så sørg for at tilmelde dig inden udgangen af november!

Betaling

Betaling foretages ved tilmelding til GibStorm via MobilePay.

Ved betaling, så inkluder lige kommentar med Discord nickname og evt. email, så vi ved hvem du er.

Betal via MobilePay ved at sende beløbet til GibStorm (Tommy Back Pedersen) på

Har du problemer i forbindelse med betalingen, så venligst kontakt mig (GibStorm) på Discord eller her på hjemmesiden.

Betalingen vil gå til at dække udgifter i forbindelse med arrangementet. Det er ikke meningen vi skal tjene på dette på nogen måde.

Alle tilmeldinger her på siden vil komme til at ligge som ubekræftede indtil betaling er modtaget.
Først ved modtagelse af betaling vil der blive reserveret en plads til dig.

Har du betalt for deltagelse, men ender med ikke at kunne komme alligevel, refunderes pengene ikke. Dette skyldes at pengene udelukkende bruges til udgifter i forbindelse med begivenheden. Betalingen gør at vi sætter en plads til rådighed for dig med internet og strøm. Vælger du ikke at komme alligevel, er det dit eget valg.

Sidste tilmeldingsdato er 18. januar 2019.
(Der lukkes helt for tilmeldinger ved midnat denne dag)

Hvis der er information der mangler, så sig til.

Skal du koordinere kørsel, eller bare have et mere permanent sted at diskutere praktiske ting mht LAN ud over på Discord, så er der blevet oprettet en dedikeret forum-sektion til dette LAN her.

Oversigt over pladser

Her kan du se opstillingen, og ud fra dette afgøre om du har et ønske til hvor du kunne tænke dig at sidde. Vi skal bestræbe os på at efterkomme alles ønsker, hvis muligt. Der er dog ingen garanti for at du får den plads du ønsker, hvis der er andre praktiske hensyn der er vigtigere. Der er 4 borde: A, B, C og D. På hvert bord er der pladser markeret med en betegnelse. Du vil kunne se din aktuelt allokerede plads i tabellen nederst her på siden.

Bemærk: Bord D er generelt reserveret til moderatorer og folk der hjælper med opstilling inden LAN. Ønske om at sidde ved dette bord, skal derfor være efter aftale.

Eksempler på bordplaceringer:
A-1B-2C-3C-lap1C-lap2

FAQ (ofte stillede spørgsmål)

Hvordan betaler jeg?

Du betaler for tilmelding via MobilePay til GibStorm. Pengene sendes via MobilePay til:

Husk at du først er garanteret en plads efter registreret betaling, ikke før.

Hvad betyder det at min tilmelding er "ubekræftet"?

Hvis en tilmelding er "ubekræftet" betyder det at der endnu ikke er registreret betaling for tilmeldingen. Uden betaling vil du ikke være sikret en plads til begivenheden. Får du ikke betalt og dermed bekræftet din tilmelding, vil du risikere ikke at kunne komme med.

Eksempel:
Din tilmelding står som ubekræftet, fordi du ikke har betalt. Der er 30 pladser til begivenheden, og 30 andre har allerede tilmeldt sig og betalt. Der vil i dette tilfælde ikke være plads til dig, og din tilmelding vil blive annulleret.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg alligevel ikke kan komme?

Kort sagt, nej.

Har du betalt for deltagelse, men ender med ikke at kunne komme alligevel, refunderes pengene ikke. Dette skyldes at pengene udelukkende bruges til udgifter i forbindelse med begivenheden. Betalingen gør at vi sætter en plads til rådighed for dig med internet og strøm. Vælger du ikke at komme alligevel, er det dit eget valg.

Hvad er adressen til stedet?

Adressen til Kulturhuset i Asaa er:

Sæbyvej 1
9340 Asaa
Danmark

Kan jeg tage mere end én skærm med?

Vi garanterer ikke at der er plads til mere end én skærm pr. deltager. Der er et afgrænset område pr. deltager, og dette skal du holde dig indenfor.

Hvor langt et netkabel skal jeg tage med?

Vi anbefaler at du tager et netkabel med på 3-5 meter, selvfølgelig helst klassificeret til gigabit (cat 6).
Der er et par switches på hvert bord, men alt efter hvor man kommer til at sidde i forhold til disse, kan afstanden jo variere.

Hvornår kan jeg komme ind til begivenheden?

Vi starter kl 18:00, hvilket betyder at dørene åbnes der.

Der kan i specielle tilfælde og efter aftale muligvis gives tilladelse til at man kan komme ind før dette tidspunkt. Kontakt GibStorm hvis der er specielle omstændigheder der gør at du ønsker aftale om dette.

Er der et sted man kan sove deroppe?

Der er et separat lokale som vi bruger til at sove i. Der er dog begrænset plads derinde, så det er generelt "først til mølle"-princippet der gælder. Vi håber selvfølgelig at folk kan finde ud af at koordinere indbyrdes, og være fair.

Skal du bruge noget til at sove på (luftmadras, liggeunderlag, drømmeseng eller lignende) så skal du selv stå for at medbringe dette.

Dit sovegrej må kun forefindes i soverummet når du sover derinde, og ryddes væk derfra ellers. Der skal jo være plads til andre også. Det er ikke i orden f.eks. at sætte sin drømmeseng op derinde fredag og først fjerne den når man tager hjem søndag, for på den måde at reservere plads til sig selv.

Hvad skal jeg have med?

Vi har lavet en pakkeliste som kan bruges som reference, når du skal pakke til LAN. Den kan findes på vores forum, her.

Hvad er jeres politik for indtagelse af alkohol?

Det er i orden at nyde en øl, cider, et glas vin eller lignende til LAN. Det er som bekendt jo ikke en fest, og det er IKKE meningen at man skal sidde og drikke sig fra sans og samling. Overdreven indtagelse af alkohol tolereres derfor på ingen måde. Hård spiritus er derfor bandlyst. Er du under 18, er der selvfølgelig ikke noget der hedder indtagelse af alkohol.

Vi forbeholder os retten til at bortvise folk som ikke kan styre sig i denne forbindelse.

Hvilken internetforbindelse er der tilgængelig?

Eftersom der (desværre) ikke er lagt fiber ind i lokalerne, er der kun en YouSee forbindelse tilgængelig. De kan i øjeblikket kun levere en 70/20 mbit forbindelse. Dette har dog ikke været et problem de sidste par gange vi har holdt LAN, det kræver blot at vi tager lidt hensyn til hinanden.

Som en lille bonus er der dog failover til 4G, så hvis den normale forbindelse af en eller anden grund skulle gå ned (er aldrig sket for os endnu), så vil internettet blive ved med at fungere.

Ud over det, så er der et kablet gigabit lokalnetværk og wifi tilgængeligt.

Vil der være WiFi tilgængeligt?

Ja, vi tilbyder også  tilgang til WiFi. Vi anbefaler dog at du kun bruger det til din mobiltelefon osv, da gaming via WiFi ikke nødvendigvis giver en god oplevelse.

Hvor finder jeg WiFi-informationerne som skal bruges til LAN?

Du kan finde SSID og kode til WiFi som er tilgængeligt til LAN, sammen med øvrigt relevant information på følgende side:

PC-Geeks LAN - nyttig information (kræver adgangskode)

Kan jeg broadcaste til min Twitch/Mixer/YouTube kanal mens jeg er der?

Eftersom vores uploadhastighed er begrænset, nej.

Der vil blive opsat en fælles stream, hvor vi kommer til at broadcaste til 24/7 mens LAN varer.

Hvor ofte holder I LAN-party?

Planen er at holde et LAN-party 3 gange om året, så længe der er interesse for det. Vi forsøger at sprede dem jævnt ud over kalenderåret, og så vidt muligt forsøger vi på at undgå sommerferie og lignende. i 2018 har vi holdt LAN i januar, maj og september (ca. hvert 4. måned). Det vil nok nogenlunde komme til at ligge sådan fremadrettet også.

Hvordan fastsætter i hvornår LAN skal afholdes?

For at gøre det så fair som muligt for alle, planlægges det endelige tidspunkt for hvert LAN-party ved at vi laver en doodle. I denne vil alle i 14 dage have mulighed for at vælge mellem nogle forskellige udvalgte weekender og markere hvornår man kan og ikke kan. Denne doodle er ikke en tilmelding, men blot et værktøj til at afgøre hvilken weekend passer folk bedst, på en demokratisk måde. Efter de 14 dage er gået, vil den weekend hvor flest har mulighed for at komme, blive fastlagt som den weekend LAN vil blive afholdt.

Når den endelige weekend er blevet fastlagt, vil der blive lagt en begivenhed op herinde på hjemmesiden, som man herefter vil kunne tilmelde sig i.

Andre informationer

Pakkeliste på vores forum
Sektion på forummet specifikt til debat om PC-Geeks LAN #4

Billeder fra sidste LAN party

Her er lidt billeder fra vores sidste LAN party, så I kan se lidt om hvordan det kommer til at foregå.

bsh

Billede 1 af 53

Tabel over tilmeldinger

 

 
Nickname
Status (11/30)
Dato
Plads
01
Tilmeldt, bekræftet.
05.11.2018
D-1
02
Tilmeldt, bekræftet.
05.11.2018
D-3
03
Tilmeldt, bekræftet.
05.11.2018
D-2
04
Tilmeldt, bekræftet.
08.11.2018
C-7
05
Tilmeldt, bekræftet.
28.11.2018
C-lap2
06
Tilmeldt, bekræftet.
28.11.2018
C-lap1
07
Tilmeldt, bekræftet.
30.11.2018
D-4
08
Tilmeldt, bekræftet.
30.11.2018
?
09
Tilmeldt, bekræftet.
11.12.2018
B-8
10
Tilmeldt, bekræftet.
20.12.2018
?
11
Tilmeldt, bekræftet.
29.12.2018
B-7

 

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur

Skriv en kommentar