Skærmspecifikke baggrunde i Windows 10

Hvis man har flere skærme koblet til sin computer, er der adskillige måder man kan vælge at håndtere sine skrivebordsbaggrunde. Vil man gerne have samme baggrund på alle skærmene, er det enkelt at gøre. Indtil for nylig, troede jeg personligt ikke Windows 10 havde support for at definere individuelle skrivebordsbaggrunde for hver enkelt skærm. Det viser sig dog ikke at være rigtigt. Den nye Windows 10 indstillingsbrugerflade tilbyder faktisk denne mulighed, i hvert fald i den mest opdaterede version af Windows 10 (build 1903).

Når man vil definere sin baggrund, trykker man normalt bare på den baggrund man ønsker. Derefter vil denne baggrund blive sat på alle skærmene der er koblet til computeren. Dette gøres selvfølgelig under Indstillinger > Personlig tilpasning. Du kan også komme derind via at højreklikke på skrivebordet, og vælge personlig tilpasning.

Ved valg af baggrunde, kan man dog også vælge at højreklikke på baggrunden man ønsker, hvorefter man får muligheden for at vælge hvilken skærm den skal aktiveres på. Smart og enkelt.

Skærmspecifikke skrivebordsbaggrunde.
Højreklik på den baggrund du vil aktivere, og vælg dernæst hvilken skærm den skal være på.
Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
2

Skriv en kommentar