Over 2.000 medlemmer på Discord

I alt det her Corona-panik, er det vigtigt også at fokusere på de positive ting 😉 Derfor synes jeg nu at jeg vil markere, at vi den 15. marts 2020 nåede intet mindre end 2.000 medlemmer inde på vores Discord server (ekskl. bots). Det betyder at vi har fordoblet antallet af medlemmer siden november 2018, hvilket efter min mening er en ganske fornuftig vækst.

Jeg vil benytte lejligheden til at takke alle de nye medlemmer, men også alle I andre fortjener en stor tak. Det er alle jer, der gør serveren til et hyggeligt sted at være. Jeg sætter virkelig pris på at kunne hygge med jer hver dag, ikke mindst nu hvor vi allesammen er forvist til vore hjem pga. alt det der sker ude i samfundet, relateret til Corona-virussen.

Vi fik aldrig holdt et LAN-party i januar, grundet især en masse personlige ting for mit vedkommende. Det skal jeg beklage. Jeg var netop begyndt at overveje det næste LAN-party, da samfundet jo desværre mere eller mindre blev lukket ned. Planen er at kigge på det igen, når alt dette er blæst over. Indtil da, vil jeg opfordre til at folk hygger på Discord så meget som muligt. Hvis der er nogen der har nogle gode idéer til sociale ting vi kan lave sammen derinde, så hører jeg gerne fra jer. Vi har f.eks. snakket om at holde en filmaften sammen, via Discords skærmdeling. Hvis det var noget I kunne tænke jer at vi gør, så sig endelig til. Ud over det, så er forslag selvfølgelig altid velkomne.

Igen; Tak fordi I gør så meget for at PC-Geeks er et godt sted at være!

Kildemateriale:
Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
1

Skriv en kommentar