Ny milepæl: over 800 medlemmer!

Selv om det kun er ca. 3 måneder siden jeg sidst sad og skrev et indlæg om væksten i vores medlemstal på Discord, så er det allerede tid igen. Vi er lige kommet op over 800 medlemmer derinde! Det er 33% vækst på 3 måneder, hvilket jo er helt fantastisk. Jeg håber og tror på at vores fællesskab kan blive ved med at vokse, så længe vi alle fortsætter i samme stil, som vi har gjort hidtil. Vi bestræber os kontinuerligt på at skabe et sted, hvor der skal være plads til alle – uanset alder og baggrund.

Jeg vil benytte muligheden til at sige velkommen til alle vores nye brugere, og håber selvfølgelig at I synes PC-Geeks er et godt sted at være. Skulle der være noget I mener kan gøres bedre, håber jeg at I vil kontakte os (moderatorerne) med dette. Vi er altid åbne for forslag. Vi har, netop baseret på brugerfeedback, lige strammet op for adgangskravene til #rendestenen (vores voksensektion), og vi laver løbende småjusteringer af anden karakter. Vær derfor ikke bange for at give dit besyv med. PC-Geeks er intet uden medlemmerne!

Vi har siden mit sidste indlæg om medlems-vækst haft vores LAN party nr. 2 i maj, og som det første var også dette en kæmpe succes. Jeg håber selvfølgelig at I vil være med til at gøre PC-Geeks LAN #3 mindst lige så hyggeligt som det forrige 🙂 Hvis I vil se billeder fra vores tidligere LAN parties, inklusive de “klassiske” LANs vi havde omkring 2002-2005, så kan de findes i vores nye sektion på hjemmesiden til billedgallerier.

Som i sidste indlæg af denne type, får I lige afslutningsvis en graf som er taget fra vores statistikker.

Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
2

Skriv en kommentar