Tips og tricks til GTA V Online på PC

Du har nu bevæget dig ind på et indlæg, hvis formål har at oplyse dig i visse aspekter af GTA V Online. Nu tænker du nok: “Aja, jeg kan sgu da godt finde ud af at spille GTA V”. Og ja, selv en 4-årig kan finde ud af at spille GTA V, men ved du hvordan man tjener hurtig XP? Kender du til den hurtigste måde at lave cash på? Good enough, her får du et par nyttige pointers.

XP – Ved at optjene XP (Experience Points) unlocker du en række nye køretøjer, upgrades, våben, fælge – whatevs, alt muligt godt!

Den kvikkeste måde at lave XP på, er blandt andet ved at spille de missioner som spillet tilbyder: ESC -> Online -> Jobs -> Play Job -> Rockstar Created -> Missions. Under samme menu finder du også survival mode, denne er en del sværere, men du får også en hel del XP ved at gennemføre 10 waves.

I know, right? Hvorfor kunne de ikke have gjort det simplere.. Boom, gennemfør missionerne/survival, få en slat penge, en fandens masse XP og du er på vej til at blive den store kanon i vennekredsen 🙂

Heists – På dansk “kup”. Her har rockstar kréeret en række større missioner, med en del mere handling og udfordring.

Hvis du har 3 gode venner, TeamSpeak/Skype/en snor og en dåse, så er du godt på vej til at spille noget af det fedeste online-coop der findes på markedet. Rockstar launchede disse kup med henblik på, at folk skulle koordinere, planlægge udføre disse kup sammen. Det sociale aspekt er ret sjovt, da jeg sidder med 3 venner og gamer, råber og skriger vi løs på TeamSpeak, enten fordi det er så spændende, eller fordi der er 2 tumper der altid dør eller får fikse idéer som resulterer i at et eller andet eksploderer. Nå, det var vist et sidespor. Pointen er, at ved at gennemføre Heists på hard, får du en masse dejlige penge. Andre metoder såsom daily objectives og freemode events er også sjove, men de giver bare ikke lige så mange spir som Heists gør. Hvis du tilmed klarer Rockstars umulige Elite Challenge, så er der 10 millioner ekstra, til hver mand. Men for at gennemføre dette, skal du gennemføre alle heists med samme bemanding, indenfor en tidsbegrænsning, uden quick restarts og uden at dø. Slet ikke krævende, vel 😀

Don’t get me wrong. Det er uhyggeligt sjovt at level up, du får en masse nye våben, biler, du får mulighed for at max-tune din bil – men jo længere du kommer op, des mindre kan du unlocke. Så nyd “the journey”. GTA V er et jævnt fedt spil, og husk for Peders skyld, ikke at blive fristet til at tage den dummeste af alle shortcuts, nemlig cheater-vejen. Jeg kender en, hvis navn skal forblive anonymt, der cheatede sig fra level 60 til 120 på et par minutter. Ved dette fik han de vildeste våben, de vildeste biler og militær køretøjer, men han mistede al glæden ved at kæmpe sig op til det og rent faktisk føle den der sense of achievement, som man får, når man gennemfører noget. Vi kalder ham cheateren og går ekstra hårdt til ham, når vi daller rundt i freemode. Så don’t cheat kids! Det var alt for denne gang, der vil løbende komme guides/rants/billeder af kaniner uden tøj på. Så følg med!

Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
1

Skriv en kommentar