Blogindlæg: GTA V Online – Good/Evil

GTA V Online

De fleste af os har hørt om spillet, mange af os har spillet det. Men hvor mange har sat sig ind i, hvad GTA V er for en størrelse?
Medierne springer til, ved hver lejlighed og flamer spillet for dets vold, sex og stoffer. For et stykke tid siden befandt jeg mig i en online debat, hvor jeg på ridderlig vis forsvarede GTA V Online.

Det var den typiske attacker: En halvgammel forælder type, der mest af alt minder om hende fra Simpsons der altid råber “THINK OF THE CHILDREN“. Der er ingen saglige argumenter, ingen insider-viden, kun det de får fodret fra medierne: “Indsæt tåbelig statistik, uden belæg, der understøtter en hjernedød fordom fra en person der aldrig har gamet”.  Vi som gamere er indforstået med, at GTA V er voldeligt, men det er langt fra det mest voldelige spil. Ydermere kan man selv bestemme hvor voldeligt spillet skal være. Du kan i princippet godt lalle rundt og vinke til folk, køre rundt i en langsom bil, overholde vigepligt og tage en joy-ride i en helikopter.

Hvis disse mennesker for en gangs skyld satte sig ned og satte sig ind i hvad GTA V / gaming er, så ville de forstå, at spillet ikke tvinger dig til at begå voldelige handlinger, den giver dig muligheden. Ligesom livet gør. Livet giver dig en række muligheder, hvorvidt du udlever dem, er op til dig.

Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
2

Skriv en kommentar