Tilmeld dig PC-Geeks LAN Party #3 (september 2018)

Eftersom de sidste 2 LAN parties vi har holdt har vĂŠret bragende succeser, sĂ„ holder vi nu endnu et 21. – 23. september 2018. Som I sikkert ved, sĂ„ er planen at holde 3 LAN parties om Ă„ret. Dette vil sĂ„ afrunde vores fĂžrste Ă„r med LAN parties. Tidspunktet for dette LAN er, som de andre, blevet afgjort via en doodle afstemning. PĂ„ den mĂ„de har vi fundet den af tre weekender hvor flest muligt kunne komme. Du kan se denne doodle her.

Vores LAN bliver holdt i Asaa, Nordjylland ligesom de sidste gange, i Kulturhuset. Til jer der ikke har vÊret med de sidste gange, sÄ ligger lokalerne lige ved siden af byens Spar, sÄ det bliver dejligt nemt at hente forsyninger mens begivenheden stÄr pÄ. Yderligere, sÄ er der kun ca 100 meter til byens pizzaria, sÄ det skulle ogsÄ vÊre nemt at fÄ aftensmÄltidet klaret.

Vi har oprettet en begivenhed her pÄ siden, hvor man kan tilmelde sig. Flere detaljer og lÞbende opdateringer om pladsbooking osv vil vÊre at finde der. Bare klik her for at gÄ til tilmeldingssiden.

Vi hÄber I alle vil stÞtte op om dette kanon hyggelige arrangement, og hÄber at se jer der til september.

BemĂŠrk: sidste tilmeldingsdato er fredag 14. september 2018 (en uge fĂžr LAN starter).

Andre informationer
Pakkeliste pÄ vores forum

Billeder fra vores sidste LAN party

Billede 1

Billede 1 af 70

Fra venstre: GOOSE, ronskov, LUCASFOX, GibStorm, slippin.

Kildemateriale:
Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur

Skriv en kommentar