Tilmeld dig PC-Geeks LAN Party #3 (september 2018)

Eftersom de sidste 2 LAN parties vi har holdt har været bragende succeser, så holder vi nu endnu et 21. – 23. september 2018. Som I sikkert ved, så er planen at holde 3 LAN parties om året. Dette vil så afrunde vores første år med LAN parties. Tidspunktet for dette LAN er, som de andre, blevet afgjort via en doodle afstemning. På den måde har vi fundet den af tre weekender hvor flest muligt kunne komme. Du kan se denne doodle her.

Vores LAN bliver holdt i Asaa, Nordjylland ligesom de sidste gange, i Kulturhuset. Til jer der ikke har været med de sidste gange, så ligger lokalerne lige ved siden af byens Spar, så det bliver dejligt nemt at hente forsyninger mens begivenheden står på. Yderligere, så er der kun ca 100 meter til byens pizzaria, så det skulle også være nemt at få aftensmåltidet klaret.

Vi har oprettet en begivenhed her på siden, hvor man kan tilmelde sig. Flere detaljer og løbende opdateringer om pladsbooking osv vil være at finde der. Bare klik her for at gå til tilmeldingssiden.

Vi håber I alle vil støtte op om dette kanon hyggelige arrangement, og håber at se jer der til september.

Bemærk: sidste tilmeldingsdato er fredag 14. september 2018 (en uge før LAN starter).

Andre informationer
Pakkeliste på vores forum

Billeder fra vores sidste LAN party

Billede 1

Billede 1 af 70

Fra venstre: GOOSE, ronskov, LUCASFOX, GibStorm, slippin.

Kildemateriale:
Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur

Skriv en kommentar