Tilmeld dig PC-Geeks LAN Party #1 (januar 2018)

Efter lÊngere tids forberedelse, sÄ Äbnede vi i gÄr endelig op for tilmeldinger til vores nÊste PC-Geeks LAN Party. Det er nÊsten 15 Är siden vi sidst holdt et sÄdan, og med relanceringen af vores fÊllesskab inde pÄ Discord og alle de nye medlemmer, sÄ mente vi at det mÄtte vÊre pÄ tide.

Vi har denne gang valgt at holde det i Asaa, hvor undertegnede bor. Her har vi fundet nogle rigtigt lÊkre lokaler nede i noget som hedder Kulturhuset. Lokalerne ligger lige ved siden af byens Spar, sÄ det bliver dejligt nemt at hente forsyninger mens begivenheden stÄr pÄ. Yderligere, sÄ er der kun ca 100 meter til byens pizzaria, sÄ det skulle ogsÄ vÊre nemt at fÄ aftensmÄltidet klaret.

Vi har oprettet en begivenhed her pÄ siden, hvor man kan tilmelde sig. Flere detaljer og lÞbende opdateringer om pladsbooking osv vil vÊre at finde der. Bare klik her for at gÄ til tilmeldingssiden.

Vi hÄber I alle vil stÞtte op om dette kanon hyggelige arrangement, og hÄber at se jer der til januar.

BemĂŠrk: sidste tilmeldingsdato er 19. januar 2018.

Andre informationer
Pakkeliste pÄ vores forum

Billeder af lokalerne

Salen #1

Kildemateriale:
Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
12

4 kommentarer til “Tilmeld dig PC-Geeks LAN Party #1 (januar 2018)”

Skriv en kommentar