Vores TeamSpeak 3 server

Selv om vores IRC-kanal blev lanceret for nylig, s√• har vi faktisk l√¶nge haft andre services k√łrende. En af disse er vores TS3 server. Gennem de sidste par m√•neder, s√• er den blevet ganske popul√¶r, og bruges af flere og flere mennesker. Hvis du ikke ved hvad en TS3 server er, s√• er det en tjeneste man forbinder til for at kunne snakke sammen med dem man f.eks. sidder i et onlinespil. Mange gange er det nemmere end at skulle sidde og bruge in-game chat.

Vi har i skrivende stund en række kanaler opsat på TS3 serveren, blandt andet dedikeret til spil som Diablo 3, Grand Theft Auto 5, League of Legends. Eftersom der nogle gange er behov for lidt moderation/administrator-tiltræden, og jeg ikke selv er så meget online derpå, så kunne vi godt bruge nogle moderatorer. Hvis du er interesseret, så kontakt mig endelig.

Hvis du vil forbinde til serveren, kan du se hvordan her.

Opdatering 08.06.2018: Eftersom vi er gået 100% over til at bruge Discord, er vores TeamSpeak server blevet lukket ned.

Skriv en kommentar