Status for IRC-kanalen

Som bekendt relancerede vi for et par ugers tid siden vores IRC-kanal, #pc-geeks på Quakenet. Samtidig gravede jeg også vores gode gamle channel bot, GeekBot, frem fra arkiverne; en zipfil hvor den har ligget siden engang i 2006

Botten er i skrivende stund inde p√• kanalen, og har v√¶ret det en del dage efterh√•nden faktisk. Selv om der er g√•et mange √•r siden den sidst har v√¶ret aktiv, s√• er den faktisk stadig nogenlunde velfungerende. Dog er der, eftersom der er g√•et mange √•r, selvf√łlgelig visse funktioner der ikke l√¶ngere virker. Blandt andet kan n√¶vnes:

  • !google
  • !imdb
  • !who
  • !what

De to f√łrste funktioner virker ikke af den simple √•rsag, at de sider de benytter sig af har √¶ndret sig for meget over √•rene. De to sidste fejler fordi vores gamle MySQL database ikke er oppe at k√łre. Jeg overvejer stadig hvilke funktioner der er v√¶rd at fixe, og hvilke der ganske enkelt skal skrottes. Har I holdninger til dette, s√• h√łrer jeg gerne fra jer.

Opdatering 08.06.2018: Eftersom vi er gået 100% over til at bruge Discord, er vores IRC kanal blevet lukket ned.

Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur

Skriv en kommentar