Status for IRC-kanalen

Som bekendt relancerede vi for et par ugers tid siden vores IRC-kanal, #pc-geeks på Quakenet. Samtidig gravede jeg også vores gode gamle channel bot, GeekBot, frem fra arkiverne; en zipfil hvor den har ligget siden engang i 2006

Botten er i skrivende stund inde på kanalen, og har været det en del dage efterhånden faktisk. Selv om der er gået mange år siden den sidst har været aktiv, så er den faktisk stadig nogenlunde velfungerende. Dog er der, eftersom der er gået mange år, selvfølgelig visse funktioner der ikke længere virker. Blandt andet kan nævnes:

  • !google
  • !imdb
  • !who
  • !what

De to første funktioner virker ikke af den simple årsag, at de sider de benytter sig af har ændret sig for meget over årene. De to sidste fejler fordi vores gamle MySQL database ikke er oppe at køre. Jeg overvejer stadig hvilke funktioner der er værd at fixe, og hvilke der ganske enkelt skal skrottes. Har I holdninger til dette, så hører jeg gerne fra jer.

Opdatering 08.06.2018: Eftersom vi er gået 100% over til at bruge Discord, er vores IRC kanal blevet lukket ned.

Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur

Skriv en kommentar