Over 600 medlemmer på Discord!

Jeg skriver denne nyhed, da vi har nået en vis milepæl med vores fælles community inde på Discord. Vi har nu over 600 medlemmer!

Det er fantastisk at være med til at overvære hvordan vi kontinuerligt over det sidste ca halve år har haft en løbende tilvækst af nye mennesker. Personligt synes jeg det er fantastisk, og elsker at lære alle jer skønne mennesker at kende. For mig betyder det meget at vi har vores fælles sted at hygge, og vil bestræbe mig på at gøre alt hvad jeg kan, for at sørge for at det fortsætter med at være et sted, hvor vi allesammen kan trives og hygge sammen. For mig er det skønt at have dette fællesskab, hvor man altid har nogen man kan skrive, snakke og spille sammen med. Jeg håber selvfølgelig at I andre har det på samme måde, og vil fortsætte med at anbefale andre at være en del af det i fremtiden.

Som I sikkert ved, så havde vi et super hyggeligt LAN party i januar, og vi gentager succesen igen til maj. Jeg håber selvfølgelig på at endnu flere vil deltage denne gang, så også dette LAN kan blive en succes. Allerede nu, tegner det til at der vil komme folk fra hele landet, og også komme en del som jeg ikke personligt har mødt IRL endnu.

For at illustrere hvor meget vækst vi faktisk har haft, vil jeg vise følgende graf, som kommer fra vores statistikker.


I skrivende stund er vi faktisk oppe på 607 medlemmer, så grafen er allerede en smule forældet. Vi har, utroligt nok, firdoblet antallet af medlemmer på serveren siden i sommer! Ikke dårligt af en udelukkende dansk Discord server, hvis jeg skal vurdere ud fra hvad der ellers findes derude af den slags.

For at sørge for at det fortsætter med at være et rart sted at være, har vi implementeret noget mere struktur inde på serveren. Det er i form af lidt officielle retningslinier, en FAQ-sektion, kommandoliste til vores bots osv (findes på Discord). Jeg vil dog gerne understrege, at selv om vi har fået officielle retningslinier, så vil vi stadig bestræbe os på ikke at gøre alting for striks og firkantet derinde. Jeg synes ofte man ser at servere bliver meget centreret omkring regler i takt med at de vokser, og det kan desværre betyde at det hele bliver lidt for strikst. Det vil vi helst forsøge at undgå, da det jo som sagt helst skal være et rart sted at være.

Dette blev lidt længere end jeg havde regnet med, så jeg vil runde af med at sige tak til jer allesammen fordi I er med til at gøre PC-Geeks til det det er! Husk desuden også, at vi altid er åbne for kritik, forbedringsforslag og spørgsmål.

Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
23

4 kommentarer til “Over 600 medlemmer på Discord!”

  1. Selv tak, @gibstorm 🙂 Og tak for alt det arbejde du lægger i det 🙂

    Det har været rigtig sjovt at få startet det gamle fællesskab op igen. Til alle der læser med kan jeg varmt anbefale at tage til PC-Geeks LAN. Jeg var med sidst og det var fantastisk hyggeligt!

  2. Det er så godt at se og høre! I er nemlig en af de først DS jeg joinede og har fulgt med i jeres udvikling siden. Syntes også at jeg har budt lidt “meget lidt” ind med at gør opmærksom på jeres fællesskab! Det er så cool og i har så mange spænende bruger på! Jeg har nydt jeres hjælp og nogle af jeres medlemmer har sørget for at jeg er gået veje jeg ikke ville haver været gået hvis ikke det var for dem…tænker på min mc server og mod udviklingen. Tak og håber at i fortsætter med at udvikle jer som hidtil!

Skriv en kommentar