Nulstilning af Beats Studio Wireless

Beats hÞrebÞffer er blevet meget populÊre de seneste Är. Med god grund; de spiller godt og er af god robust kvalitet. De er lidt dyre, ja, men som oftest sÄ fÄr man ogsÄ hvad man betaler for. Er man som jeg, sÄ er kabler no-go. Jeg har altid haft en fobi for kabler, og vÊlger derfor altid et trÄdlÞst produkt hvis der er noget tilgÊngeligt som ikke samtidig betyder at jeg skal gÄ pÄ kompromis med kvaliteten. Derfor faldt valget pÄ Beats Studio Wireless, da jeg for et halvt Är siden skulle have et nyt headset, som bÄde kunne bruges til Windows, Mac, iPhone og iPad. Det kan de, da de fungerer via bluetooth. Endda i knapt 10 timer pÄ en opladning.

Jeg har dog to gange siden kĂžbet af hĂžretelefonerne oplevet at der lige pludselig sker “udfald” i lydsignalet. FĂžrste gang det skete, kom det ud af det blĂ„ efter at have virket upĂ„klageligt i over en mĂ„ned. Da det fĂžrst skete, blev det i mellemtiden ved med at ske konsekvent. Ganske irriterende. Heldigvis viste det sig at en nulstilning (reset) af headsettet nemt og hurtigt fixer det.

Her er instrukserne til hvordan du gĂžr det:

  1. SĂžrg for at headsettet er i slukket tilstand.
  2. Tryk og hold powerknappen inde i 10 sekunder.
  3. De hvide batteri-indikatorlys vil alle blinke hvidt, og derefter vil en af dem blinke rĂždt.
  4. NĂ„r lysene holder op med at blinke, er headsettet nulstillet.

Headsettet vil selv tĂŠnde efter denne proces, og du vil kunne bruge det som normalt.

I enkelte tilfÊlde kan der stadig opstÄ hakken i lydsignalet selv om du har gjort ovenstÄende. Sker dette, sÄ slÄ bluetooth fra pÄ enheden som headsettet er forbundet til, vent 5 sekunder, og slÄ sÄ bluetooth til igen. Det skulle fixe det.

Kildemateriale:
Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur

Skriv en kommentar