Nulstilning af Beats Studio Wireless

Beats hørebøffer er blevet meget populære de seneste år. Med god grund; de spiller godt og er af god robust kvalitet. De er lidt dyre, ja, men som oftest så får man også hvad man betaler for. Er man som jeg, så er kabler no-go. Jeg har altid haft en fobi for kabler, og vælger derfor altid et trådløst produkt hvis der er noget tilgængeligt som ikke samtidig betyder at jeg skal gå på kompromis med kvaliteten. Derfor faldt valget på Beats Studio Wireless, da jeg for et halvt år siden skulle have et nyt headset, som både kunne bruges til Windows, Mac, iPhone og iPad. Det kan de, da de fungerer via bluetooth. Endda i knapt 10 timer på en opladning.

Jeg har dog to gange siden købet af høretelefonerne oplevet at der lige pludselig sker “udfald” i lydsignalet. Første gang det skete, kom det ud af det blå efter at have virket upåklageligt i over en måned. Da det først skete, blev det i mellemtiden ved med at ske konsekvent. Ganske irriterende. Heldigvis viste det sig at en nulstilning (reset) af headsettet nemt og hurtigt fixer det.

Her er instrukserne til hvordan du gør det:

  1. Sørg for at headsettet er i slukket tilstand.
  2. Tryk og hold powerknappen inde i 10 sekunder.
  3. De hvide batteri-indikatorlys vil alle blinke hvidt, og derefter vil en af dem blinke rødt.
  4. Når lysene holder op med at blinke, er headsettet nulstillet.

Headsettet vil selv tænde efter denne proces, og du vil kunne bruge det som normalt.

I enkelte tilfælde kan der stadig opstå hakken i lydsignalet selv om du har gjort ovenstående. Sker dette, så slå bluetooth fra på enheden som headsettet er forbundet til, vent 5 sekunder, og slå så bluetooth til igen. Det skulle fixe det.

Kildemateriale:
Synes godt om
Synes godt om Elsker Haha Wow Ked af det Sur
1

Skriv en kommentar