PC-Geeks LAN FAQ

Få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med vore LAN parties.

Hvordan betaler jeg?

Du betaler for tilmelding via MobilePay til GibStorm. Pengene sendes via MobilePay til:

Husk at du først er garanteret en plads efter registreret betaling, ikke før.

Hvad betyder det at min tilmelding er "ubekræftet"?

Hvis en tilmelding er "ubekræftet" betyder det at der endnu ikke er registreret betaling for tilmeldingen. Uden betaling vil du ikke være sikret en plads til begivenheden. Får du ikke betalt og dermed bekræftet din tilmelding, vil du risikere ikke at kunne komme med.

Eksempel:
Din tilmelding står som ubekræftet, fordi du ikke har betalt. Der er 30 pladser til begivenheden, og 30 andre har allerede tilmeldt sig og betalt. Der vil i dette tilfælde ikke være plads til dig, og din tilmelding vil blive annulleret.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg alligevel ikke kan komme?

Kort sagt, nej.

Har du betalt for deltagelse, men ender med ikke at kunne komme alligevel, refunderes pengene ikke. Dette skyldes at pengene udelukkende bruges til udgifter i forbindelse med begivenheden. Betalingen gør at vi sætter en plads til rådighed for dig med internet og strøm. Vælger du ikke at komme alligevel, er det dit eget valg.

Hvad er adressen til stedet?

Adressen til Kulturhuset i Asaa er:

Sæbyvej 1
9340 Asaa
Danmark

Kan jeg tage mere end én skærm med?

Vi garanterer ikke at der er plads til mere end én skærm pr. deltager.

Hvor langt et netkabel skal jeg tage med?

Vi anbefaler at du tager et netkabel med på 3 meter, selvfølgelig klassificeret til gigabit (cat 6).
Der er et par switches på hvert bord, men alt efter hvor man kommer til at sidde i forhold til disse, kan afstanden jo variere.

Hvornår kan jeg komme ind til begivenheden?

Vi starter kl 18:00, hvilket betyder at dørene åbnes der.

Der kan i specielle tilfælde og efter aftale muligvis gives tilladelse til at man kan komme ind før dette tidspunkt. Kontakt GibStorm hvis der er specielle omstændigheder der gør at du ønsker aftale om dette.

Er der et sted man kan sove deroppe?

Der er et separat lokale som vi bruger til at sove i. Der er dog begrænset plads derinde, så det er generelt "først til mølle"-princippet der gælder. Vi håber selvfølgelig at folk kan finde ud af at koordinere indbyrdes, og være fair.

Skal du bruge noget til at sove på (luftmadras, liggeunderlag, drømmeseng eller lignende) så skal du selv stå for at medbringe dette.

Dit sovegrej må kun forefindes i soverummet når du sover derinde, og ryddes væk derfra ellers. Der skal jo være plads til andre også. Det er ikke i orden f.eks. at sætte sin drømmeseng op derinde fredag og først fjerne den når man tager hjem søndag, for på den måde at reservere plads til sig selv.

Hvad skal jeg have med?

Vi har lavet en pakkeliste som kan bruges som reference, når du skal pakke til LAN. Den kan findes på vores forum, HER.

Hvad er jeres politik for indtagelse af alkohol?

Det er i orden at nyde en øl, cider, et glas vin eller lignende til LAN. Det er som bekendt jo ikke en fest, og det er IKKE meningen at man skal sidde og drikke sig fra sans og samling. Overdreven indtagelse af alkohol tolereres derfor på ingen måde. Hård spiritus er derfor bandlyst.

Vi forbeholder os retten til at bortvise folk som ikke kan styre sig i denne forbindelse.

Hvilken internetforbindelse er der tilgængelig?

Eftersom der (desværre) ikke er lagt fiber ind i lokalerne, er der kun en YouSee forbindelse tilgængelig. De kan i øjeblikket kun levere en 70/20 mbit forbindelse. Dette har dog ikke været et problem de sidste par gange vi har holdt LAN, det kræver blot at vi tager lidt hensyn til hinanden.

Som en lille bonus er der dog failover til 4G, så hvis den normale forbindelse af en eller anden grund skulle gå ned (er aldrig sket for os endnu), så vil internettet blive ved med at fungere.

Ud over det, så er der et kablet gigabit lokalnetværk og wifi tilgængeligt.

Vil der være WiFi tilgængeligt?

Ja, vi tilbyder også  tilgang til WiFi. Vi anbefaler dog at du kun bruger det til din mobiltelefon osv, da gaming via WiFi ikke nødvendigvis giver en god oplevelse.

Hvor finder jeg WiFi-informationerne som skal bruges til LAN?

Du kan finde SSID og kode til WiFi som er tilgængeligt til LAN, sammen med øvrigt relevant information på følgende side:

PC-Geeks LAN - nyttig information (kræver adgangskode)

Kan jeg broadcaste til min Twitch/Mixer/YouTube kanal mens jeg er der?

Eftersom vores uploadhastighed er begrænset, nej.

Der vil blive opsat en fælles stream, hvor vi kommer til at broadcaste til 24/7 mens LAN varer.

Hvor ofte holder I LAN-party?

Planen er at holde et LAN-party 3 gange om året, så længe der er interesse for det. Vi forsøger at sprede dem jævnt ud over kalenderåret, og så vidt muligt forsøger vi på at undgå sommerferie og lignende. i 2018 har vi holdt LAN i januar, maj og september (ca. hvert 4. måned). Det vil nok nogenlunde komme til at ligge sådan fremadrettet også.

Hvordan fastsætter i hvornår LAN skal afholdes?

For at gøre det så fair som muligt for alle, planlægges det endelige tidspunkt for hvert LAN-party ved at vi laver en doodle. I denne vil alle i 14 dage have mulighed for at vælge mellem nogle forskellige udvalgte weekender og markere hvornår man kan og ikke kan. Denne doodle er ikke en tilmelding, men blot et værktøj til at afgøre hvilken weekend passer folk bedst, på en demokratisk måde. Efter de 14 dage er gået, vil den weekend hvor flest har mulighed for at komme, blive fastlagt som den weekend LAN vil blive afholdt.

Når den endelige weekend er blevet fastlagt, vil der blive lagt en begivenhed op herinde på hjemmesiden, som man herefter vil kunne tilmelde sig i.